tiistai 21. maaliskuuta 2017

Pumban supersynnytys!

Olin laskeskellut että su 19.3 vois jotain alkaa, lähinnä avautuminen joka kestää yleensä 12-18 tuntia. Pumban su päivä sujui hyvin tavallisissa merkeissä, ruoka maistui, oltiin lenkillä ja revittiin leluja Stigun kanssa! Yläkerrassa viihtyi enemmän ja ajattelinkin että yöllä varmaan alkaa dramaattinen avautumisvaihe läähätyksineen, täristelyineen ja petailuineen....
Stigu oli muutaman tunnin poissa ja sen tullessa kotiin leikittiin taas tomerasti, niin tomerasti että annoin lelun Pumballe ja sanoin että vois mennä ylös lepäilemään :) Vartin päästä viestittelin ystäväni Karoliinan kanssa, ei tänne mitään erikoista kuulu, menee ilman muuta maanantaille!
puolen tunnin päästä olin kuulevinani jotain kummaa ininää, ajattelin että EI VOI OLLA ja vauhdilla ylös. Pumba joka siihen mennessä ei ollut edes vilkaissut pentulaatikkoon, istui siellä tyynen näköisenä, vieressä kaksi siistiä, puhdistettua pentua!!!!! Voitte oikeesti kuvitella sen kaaoksen millä mun pää toimi.... Mietin että rauhallisesti ettei Pumba pelästy ja kovasti sitä kehuen tarkastin pennut, hyvältä näytti kaikki! Ja samassa alkoi ponnistaa kolmatta joka tulikin parillä työnnöllä. Sen sain minä sentään puhdistaa ja kuivata :)
Oltiin Pumban kanssa molemmat vähän kuin puusta pudonneita, Pumba katsoi mua ilmeellä: MITÄ oikein tapahtui.... No, pennut syömään ja lähetin kuvan Karoliinalle joka vastasi että huono vitsi :) Kesti hetken ja vaati puhelun ennenkuin uskoi asian, oli se sen verran erikoista, luonnollista tosin mutta hmm...erikoista. VARSINKIN se että meni sinne pentulaatikkoon synnyttämään.
Olen aina tiennyt että Pumba on reipas ja että sillä on erikoisen hyvä hermorakenne mutten arvannut että olis noin super!!!!!
Nyt parin päivän päästä kaikki ollaan jo totuttu asiaan ja pennut voi erinomaisesti, painot nousee ja on hiljaista kuin huopatossutehtaalla.
Noin puoli tuntia pentujen syntymän jälkeen idylli oli täydellinen


Pennut parin päivän iässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti